Confesiune

Două prietene se confesează una alteia:
– Cum a fost seara ta de ieri?
– Un dezastru total! Soțul a venit acasă, a mâncat în câteva minute mâncarea pe care o gătisem toată după amiaza, am făcut dragoste alte câteva minute și apoi a adormit în două minute. La tine cum a fost?
– A fost superb! Am ajuns acasă, soțul mă aștepta deja, m-a invitat la o cină romantică la restaurant. După cină ne-am plimbat la braț o oră întreagă sub cerul înstelat. Acasă, a aprins zeci de lumânări în jurul nostru, preludiul a durat o oră după care am făcut dragoste înfocată o ora întreagă și apoi, am stat amândoi de vorbă încă o altă oră. A fost o seară de neuitat!
În același timp, soții discutau între ei :
– Cum a fost seara ta de ieri?
– Genială: mâncarea era gata când am ajuns acasă, am mâncat, am făcut dragoste și ne-am culcat. Dar seara ta?
– A fost un dezastru! Am ajuns acasă devreme ca să instalez noul dulap. Mașina de găurit a provocat un scurt circuit, nu am reușit sa repun curentul în funcțiune. Când a venit ea acasă, ca să putem mânca ceva a trebuit să o scot la un restaurant. Mâncarea a fost atât de scumpă că nu mi-au mai rămas bani de taxi ca să ne întoarcem așa că am mers pe jos spre casă. Ajunși acasă a trebuit să aprind lumânări ca să putem vedea ceva. Îmi venea să explodez de nervi așa că mi-a trebuit o oră până m-am excitat și încă o oră ca să termin. Pe urma mi-a trebuit încă o oră ca să adorm pentru că în tot timpul ăsta doamnei mele nu i-a tăcut gura nici măcar o singură secundă…


Ti-a placut? Da-ne un like
Comments