Sotiile discuta intre ele in pauza de pranz

Sotiile discuta intre ele in pauza de pranz :
Prima : - Cum a fost seara ta de ieri ?
A doua : - Un dezastru total! Sotul a venit acasa, a mancat in 4 minute mancarea pe care o gatisem toata dupa amiaza, am facut dragoste 3 minute si apoi a adormit in doua minute. A ta?
Prima : - Superba ! Am ajuns acasa, sotul ma astepta deja, m-a invitat la o cina romantica la restaurant. Am ales o mancare nemaiintalnita. Dupa cina, ne-am plimbat la brat o ora intreaga sub cerul instelat. Acasa, a aprins zeci de lumanari in jurul nostru. Preludiul a durat o ora, dupa care am facut dragoste infocata o ora intreaga si apoi, am stat amandoi de vorba inca o alta ora. A fost o seara de neuitat !

In acelasi timp, sotii discuta intre ei in pauza de pranz :
Primul : - Cum a fost seara ta de ieri ?
Al doilea : - Geniala ! Mancarea era gata cand am ajuns acasa, am mancat, am facut dragoste si ne-am culcat. Dar seara ta ?
Primul : - A fost un dezastru ! Am ajuns acasa devreme, ca sa instalez noul dulap. Masina de gaurit a provocat un scurt circuit. Nu am reusit sa repun curentul in functiune. Cand a venit ea acasa, ca sa putem manca ceva, a trebuit sa o scot la un restaurant. Mancarea a fost atat de scumpa ca nu mi-au mai ramas bani de taxi ca sa ne intoarcem, asa ca ne-am intors pe jos. Acasa a trebuit sa aprind lumanari ca sa putem vedem ceva. Imi venea sa explodez de nervi si draci asa ca mi-a trebuit o ora pana m-am excitat si inca o ora ca sa termin. Pe urma mi-a trebuit inca o ora ca sa adorm pentru ca in tot timpul asta, doamnei mele nu i-a tacut gura nici macar o singura secunda !!!


Ti-a placut? Da-ne un like
Comments